Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Askim stasjon i Askim via Jernbane eller Buss?

Spørsmål og svar

  • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Askim stasjon

    Disse Buss linjene stopper i nærheten av Askim stasjon: 640, 641, 9.

    Flere detaljer...
  • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Askim stasjon

    Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Askim stasjon: L22.

    Flere detaljer...
Askim stasjon kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Askim stasjon i Askim

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Askim stasjon i Askim, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Askim stasjon med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Askim stasjon i sanntid.

Du kan komme deg til Askim stasjon via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 640, 641, 9 Jernbane L22

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Askim stasjon enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Askim stasjon, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Askim, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Askim stasjon, Askim
Askim stasjon, Askim Askim stasjon er en jernbanestasjon på Østfoldbanen (østre linje) i Indre Østfold kommune. Stasjonen ble åpnet i 1882, og er stoppested på NSBs rute mellom Mysen og Skøyen. Fra Askim stasjon til Oslo S er det 53,410 km. Stasjonen ligger 130,1 meter over havet. Fra 1917 til 1964 var Askim stasjon endestasjon på Solbergfossbanen.
Hvordan komme seg til Askim stasjon med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Askim stasjon med app!