Hvordan komme til Auerud i Norge via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Auerud (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Hvilke offentlige transportlinjer går gjennom Auerud i Norge, Norge og stopper i nærheten av meg?

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og de mest oppdaterte rutetabellene for linjer som stopper i nærheten av Auerud. Moovit viser deg de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Sjekk ut denne listen over stopp nærmest Auerud: Odderud; Stubbsrød.

Vil du se andre transportalternativer? Buss eller Jernbane er mulige transportalternativer som du kan bruker for å komme til Auerud. Velg fra denne listen over linjer som passerer i nærheten av din destinasjon - Buss NW194.

Du kan også fine live veibeskrivelser til Auerud eller se nærmeste busstopp eller Buss eller Jernbane stasjoner i nærheten av meg ved å laste ned Moovit-appen.

Det er ikke nødvendig å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller å laste ned en togapp for sjekke togtider. Moovit er den eneste alt-i-en transportappen som hjelper deg å komme deg dit du trenger å dra.

Prøv Moovit og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene tilgjengelige.

Auerud
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer