Hvordan komme til Bollovegen i Alta via Buss eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Bollovegen fra de største attraksjonene i Alta ved hjelp av Buss eller Ferje

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vil du vite den beste måten å komme deg til Bollovegen i Alta, Norge?

Moovit kan hjelpe! Moovits rutefinner hjelper med å gjøre reisen din lettere. Spesifiser gateadressen du leter etter, og Moovit vil hjelpe med å finne de beste rutene og raskeste tidene til å få deg dit!

Ser du etter nærmeste stopp eller en spesifikk stasjon i nærheten av din destinasjon? Dersom du ønsker å dra til Bollovegen, her har du en liste over stopp og stasjoner nærmest Bollovegen. Romsdal.

Vil du bruke et spesifikt transportalternativ? Buss eller Ferje er tilgjengelige offentlige transportalternativer som kan brukes til å nå din destinasjon. Alle følgende transportlinjer har ruter som passerer i nærheten av Bollovegen. Buss 144.

I farta? Last ned Moovit-appen for å bruke vår behjelpelige live veibeskrivelser-funksjon, som vil kartlegge gatene og de beste tilgjengelige rutene. Moovit har de siste oppdaterte rutetabellene og tidsestimeringene for din reise til Bollovegen.

Du trenger ikke en spesifikk buss- eller togapp for å rekke neste buss, eller for å se nåværende togtid eller rutetabell. Med Moovit har vi alle transporttidene og alternativene i en app som er lett å bruke. Vi er stolte over å ha blitt stemt frem av Google Play Store og App Store som en av de beste transportappene som er tilgjengelige. FInn ut hvorfor over 250 million brukere, inkludert reisende i Alta, stoler på Moovit for deres offentlige transportbehov.

Bollovegen, Alta
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer