Hvordan komme til Bukovica Anzel i Vodice via Buss

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Bukovica Anzel?

  • De nærmeste stasjonene til Bukovica Anzel er:
    • Bukovica Anzel er 36 meter unna, 1 minutter å gå
    • Bukovica Plevevc er 540 meter unna, 7 minutter å gå
    • Utik er 656 meter unna, 9 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Bukovica Anzel

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vis alle rutene som stopper ved Bukovica Anzel i Vodice, Slovenia.

Ikke på utkikk etter Bukovica Anzel? Vil du finne de nærmeste Buss stasjonene i nærheten av deg? Velg en annen stasjon eller stopp fra vår kartvisning for å finne buss-, tog- eller andre Vodice stasjoner som er nærmest meg.

Vil du vite hvilke stasjoner som er nær meg akkurat nå? Finn Buss stasjoner nærmest deg ved å laste ned Moovit-appen. Med vår app, kan du finne de nærmeste busstoppene, togstasjonene eller finne alternative ruter og rutetabeller som vil ta deg til Bukovica Anzel.

På utkikk etter en spesifikk stasjon nær din destinasjon? Finn det nærmeste stoppet eller alternative stopp nærmest Bukovica Anzel med Moovit. Velg fra denne listen over alternative stasjoner for Bukovica Anzel. Bukovica Anzel; Bukovica Plevevc; Utik.

Finn andre relevante offentlig transportalternativer som for eksempel Buss ruter for å nå din destinasjon. Følgende transportalternativer har ruter som passerer i nærheten av Bukovica Anzel. Buss 30, 60.

Hvordan komme deg til Bukovica Anzel ble nettopp mye lettere med Moovit. Du trenger ikke å ha en spesifikk bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togrutetabellene. Moovit har all din offentlige transportinformasjon i en gratis app som er lett å bruke. Dette er grunnen til at Google Play Store og Apple App Store har valgt Moovit som en av de beste offentlige transportappene som finnes, og hvorfor over 300 million brukere, inkludert brukere i Vodice, stoler på Moovit for sine offentlige transportbehov!

Bukovica Anzel, Vodice
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer