East Midlands, Storbritannia

Start
Avslutt
Søk

Reis rundt i East Midlands med offentlig transport!

Å reise rundt i East Midlands har aldri vært lettere. Se trinnvis guide når du reiser til hvilken som helst severdighet, gate eller større offentlig stasjon. Se buss- og togplaner, ankomsttider, varsler og detaljerte ruter, slik at du vet nøyaktig hvordan du kommer deg til hvor som helst i East Midlands.

Når du reiser til et hvilket som helst reisemål rundt i East Midlands, bruk Moovits Live Directions med varsler for å vite akkurat hvor du skal og hvor langt det er å gå, hvor lenge du skal vente, og hvor mange stopp det er igjen. Moovit vil varsle deg når det er på tide å gå av - så det er ikke nødvendig å stresse om du går av på riktig stopp.

Er du nysgjerrig på hvordan pendlingen i East Midlands sammenlignes med andre byer i verden? Moovit kollektivtransport-indeks viser fakta og statistikk over offentlig transportbruk i over 150 byer. Finn den gjennomsnittlige reiseruten og ventetiden for reisende, avstanden mennesker reiser for å dra på jobb med hjelp av offentlig transport, og den gjennomsnittlige avstanden mennesker i East Midlands går hver dag. Se hvilke Jernbane, Buss og stasjoner som er mest populære i East Midlands, og mye mer!

East Midlands har 2 reisemåte(r) inkludert: Jernbane, Buss, operert av flere reisebyråer, inkludert National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, TM Travel, Other Operators

Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 1500 byer i 79+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Direkte avganger, rutetabeller, kart