Hvordan komme til Fredrikstad i Norge via Buss eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Fredrikstad (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Fredrikstad?

 • De nærmeste stasjonene til Fredrikstad er:
  • Nygata er 154 meter unna, 3 minutter å gå
  • St. Croixhuset er 228 meter unna, 4 minutter å gå
  • Fredrikstad Bussterminal er 264 meter unna, 4 minutter å gå
  • Fredrikstad Sentrum er 379 meter unna, 6 minutter å gå
  • Domkirken er 394 meter unna, 6 minutter å gå

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Fredrikstad

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Fredrikstad i Norge, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss eller Ferje rutetabeller til Fredrikstad. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Fredrikstad.

Moovit Appen viser deg også de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Velg fra en liste over stopp i nærheten av Fredrikstad. Nygata; St. Croixhuset; Fredrikstad Bussterminal; Fredrikstad Sentrum; Domkirken.

Velg Buss eller Ferje alternativer du kan ta for å komme til Fredrikstad. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Buss 100, 200, TE 6.

Skal du planlegge hjemreisen fra Fredrikstad, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Fredrikstad
Fredrikstad For redningsskøyten, se RS «Fredrikstad». Fredrikstad er en kommune i Østfold, med 80 121 innbyggere (per 1. januar 2017). Den er således Østfolds største, Østlandets nest største by og Norges sjuende største kommune målt i antall innbyggere. Fredrikstad karakteriseres ofte som Norges første renessanseby (se Renessansen), med kvartaler avgrenset av gater anlagt i et regelmessig mønster. Fredrikstad kommunes areal er 290 kvadratkilometer. Den grenser i nord til Råde, i øst til Sarpsborg og i sør til Hvaler. Bysamfunnet Fredrikstad og bysamfunnet Sarpsborg regnes i statistiske sammenhenger ofte som tettstedet og dobbeltbyen Fredrikstad/Sarpsborg, som har 109 907 innbyggere per 1. januar 2016. 64 445 av disse bor i den delen av Fredrikstad kommune som er byområde. Byen Fredrikstad ligger ved Glommas utløp.
Hvordan komme seg til Fredrikstad med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer