Hvordan komme til Gjekstad i Norge via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Gjekstad fra de største attraksjonene i Norge ved hjelp av Buss eller Jernbane

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Gjekstad via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Førde Lufthamn, Bringeland, Gaular 848 min
Buss - 26-312

26-312

Buss - NX 170

NX 170

Buss - 200

200

Buss - NX 190

NX 190

Buss - 03

03

walking.svg
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2200 byer i 80+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vis alle rutene som stopper ved Gjekstad i Norge, Norge.

Ikke på utkikk etter Gjekstad? Vil du finne de nærmeste Buss eller Jernbane stasjonene i nærheten av deg? Velg en annen stasjon eller stopp fra vår kartvisning for å finne buss-, tog- eller andre Norge stasjoner som er nærmest meg.

Vil du vite hvilke stasjoner som er nær meg akkurat nå? Finn Buss eller Jernbane stasjoner nærmest deg ved å laste ned Moovit-appen. Med vår app, kan du finne de nærmeste busstoppene, togstasjonene eller finne alternative ruter og rutetabeller som vil ta deg til Gjekstad.

På utkikk etter en spesifikk stasjon nær din destinasjon? Finn det nærmeste stoppet eller alternative stopp nærmest Gjekstad med Moovit. Velg fra denne listen over alternative stasjoner for Gjekstad. Myhre; Gjekstadveien; Røyseløkka; Buskveien Gjekstad.

Finn andre relevante offentlig transportalternativer som for eksempel Buss eller Jernbane ruter for å nå din destinasjon. Følgende transportalternativer har ruter som passerer i nærheten av Gjekstad. Buss 03, 161.

Hvordan komme deg til Gjekstad ble nettopp mye lettere med Moovit. Du trenger ikke å ha en spesifikk bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togrutetabellene. Moovit har all din offentlige transportinformasjon i en gratis app som er lett å bruke. Dette er grunnen til at Google Play Store og Apple App Store har valgt Moovit som en av de beste offentlige transportappene som finnes, og hvorfor over 170 million brukere, inkludert brukere i Norge, stoler på Moovit for sine offentlige transportbehov!

Gjekstad
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer