Hvordan komme til Grønnevej i Aabenraa via Jernbane, Buss eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Grønnevej (Aabenraa) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Hvordan komme til Grønnevej i Aabenraa, Danmark?

Det er enkelt med Moovit. Skriv inn din gateadresse og Moovits rutefinner vil lokalisere den raskeste veien å få deg dit! Ikke sikker på hvor du skal gå av på gata? Last ned Moovit-appen for å finne live veibeskrivelser (inkludert hvor du skal gå av på Grønnevej, se tidtabeller og få estimerte ankomsttider for dine favoritt Jernbane, Buss eller Ferje linjer.

Du kan også komme deg til Grønnevej via Jernbane, Buss eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Jernbane Jernbane - IC; Buss Buss - 1, Buss - 2.

Last ned Moovit-appen for å se nåværende rutetabell og ruter tilgjengelige for Aabenraa. Ingen grunn til å installere en spesiell bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit er den eneste alt-i-et transportappen som hjelper deg med å komme deg dit du trenger å dra.

Vi gjør det enkelt å bruke offentlig transport til Grønnevej, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkluderer brukere i Aabenraa stoler på Moovit som den beste appen for offentlig transport.

Grønnevej, Aabenraa
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer