Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Halden via Jernbane eller Buss?

Jernbane stasjoner i nærheten av Halden

Stasjonsnavn Avstand
Halden Stasjon 9 min gange

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Halden?

  De nærmeste stasjonene til Halden er:

  • Halden Stasjon er 674 meter unna, 9 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Halden

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Halden: 630, 633.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Halden

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Halden: R20.

  Flere detaljer...
Halden kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Halden

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Halden, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Halden med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Halden i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Halden? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Halden Stasjon.

Du kan komme deg til Halden via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 630, 633 Jernbane R20

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Halden enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Halden, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Halden, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Halden
Halden Halden er en by og kommune i landskapet Østfold i Viken fylke på Østlandet i Norge. Storkommunen Halden grenser til Rakkestad i nord, Aremark i øst, og Sarpsborg i nordvest, samt kommunene Strömstad, Tanum og Dals-Ed i Sverige i henholdsvis sørvest, sør og sørøst. Kommunen består av de tidligere herredene Berg og Idd samt bykommunen Halden. Berg og Idd er typiske landbruksområder, mens Halden er en av Norges eldste industribyer. Industrien fikk kraft fra fossefall i elva Tista som utgjør nedre del av Haldenvassdraget. Halden er Norges grenseby mot Sverige og preges, historisk og visuelt, av Fredriksten festning.
Hvordan komme seg til Halden med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Offentlige transportruter med stasjoner nærmest Halden

Jernbane linjer med stasjoner nærmest Halden

enklere for å komme til Halden med app!