Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Halden Stasjon i Halden via Jernbane eller Buss?

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Halden Stasjon?

  De nærmeste stasjonene til Halden Stasjon er:

  • Salen er 758 meter unna, 10 minutter å gå.
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Halden Stasjon

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Halden Stasjon: 630.

 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Halden Stasjon

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Halden Stasjon: R20.

Halden Stasjon kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Halden Stasjon i Halden

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Halden Stasjon i Halden, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Halden Stasjon med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Halden Stasjon i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Halden Stasjon? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Salen.

Du kan komme deg til Halden Stasjon via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 630 Jernbane R20

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Halden Stasjon enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Halden Stasjon, som er grunnen til at over 840 million brukere, inkludert brukere i Halden, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Halden Stasjon, Halden
Halden Stasjon, Halden Halden stasjon er en jernbanestasjon på Østfoldbanen i Halden kommune. Den ble åpnet som Fredrikshald stasjon i 1879 da Østfoldbanen ble tatt i bruk, den fikk dagens navn 1928. Stasjonen er endestasjon på NSBs rute R20 mellom Halden og Oslo S, men enkelte avganger fortsetter til Göteborg. Fra Halden stasjon til Oslo S er det 136,64 km. Stasjonsbygget ble tegnet av Peter Andreas Blix, og ble bygget i murkonstruksjon i 1879, og er i dag fredet. Det ankommer for øvrig tømmertog for lossing ved Saugbrugsforeningens sidespor ved Kasa, noen hundre meter sørøst for selve stasjonen. Stasjonen er utstyrt med en havneterminal.
Hvordan komme seg til Halden Stasjon med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Nærmeste stasjoner til Halden Stasjon i Halden

enklere for å komme til Halden Stasjon med app!