Hvordan komme til Haugesund i Haugesund via Buss?

Start
Avslutt
Søk
Haugesund, Haugesund, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Haugesund (Haugesund) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Haugesund

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Haugesund?

De nærmeste stasjonene til Haugesund er:

  • Sørhauggata Terminal er 245 meter unna, 4 minutter å gå.
  • Strandgata Terminal er 336 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Skjoldavegen er 361 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Scandic Maritim Hotel er 504 meter unna, 7 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Haugesund

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Haugesund: NW400.

Haugesund, Haugesund, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Haugesund i Haugesund

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Haugesund i Haugesund, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Haugesund med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Haugesund i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Haugesund? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Sørhauggata Terminal; Strandgata Terminal; Skjoldavegen; Scandic Maritim Hotel.

Du kan komme deg til Haugesund via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss NW400

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Haugesund enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Haugesund, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Haugesund, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Haugesund, Haugesund
Haugesund, Haugesund Haugesund er en by og en kommune i Rogaland på vestkysten av Norge. Kommunen ligger helt nordvest i fylket og grenser til Tysvær i øst, til Karmøy i sørvest og til Sveio i Hordaland i nord. Tettstedet Haugesund hadde 44 873 innbyggere (hvorav 8 618 tilhører Karmøy) per 1. januar 2018, og er med det det 14. største tettstedet i landet. Byen fungerer som regionsenter for Haugalandet samt Sveio og Etne i Sunnhordland, et område med til sammen rundt 110 000 innbyggere. Haugesund er en ung by som vokste frem fra midten av 1800-tallet som følge av rike sildeforekomster i havområdene utenfor. Den fikk status som ladested i 1854 og kjøpstadrettigheter i 1866. Selv om silda etter hvert forsvant, har byen fremdeles tilknytning til maritime næringer gjennom verftsindustri og shipping. Sjøfartsdirektoratet er siden 2006 lokalisert i Haugesund. I dag er imidlertid handels- og servicenæringen dominerende, og Haugesund hadde i 2014 landets 8. største omsetningstall per innbygger innen detaljhandel (133 897 kr per innbygger).
Hvordan komme seg til Haugesund med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Haugesund med app!