Hvordan komme til Holmestrand i Holmestrand via Jernbane eller Buss?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Holmestrand?

De nærmeste stasjonene til Holmestrand er:

  • Skolegata Nord er 539 meter unna, 7 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Holmestrand

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Holmestrand: 02, 94.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Holmestrand

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Holmestrand: R11.

Holmestrand, Holmestrand, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Holmestrand i Holmestrand

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Holmestrand i Holmestrand, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Holmestrand med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Holmestrand i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Holmestrand? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Skolegata Nord.

Du kan komme deg til Holmestrand via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 02, 94 Jernbane R11

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Holmestrand enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Holmestrand, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Holmestrand, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Holmestrand, Holmestrand
Holmestrand, Holmestrand Holmestrand er både en kommune og en by i landskapet Vestfold i Vestfold og Telemark fylke. Kommunen grenser i øst til Oslofjorden, i nord til Drammen og Øvre Eiker i nordvest til Kongsberg og i sør til Tønsberg og Larvik. En person fra Holmestrand kalles holmestranding. Tettstedet Holmestrand har 7 414 innbyggere per 1. januar 2019. Andre tettsteder i kommunen er blant annet Gullhaug, Kleiverud som lå i den tidligere Holmestrand kommune, og Hof, Sundbyfoss og Eidsfoss som lå i den tidligere Hof kommune samt Tettstedet Sande, Galleberg, Klevjerhagen og Selvik som lå i den tidligere Sande kommune. I forbindelse med kommunereformen ble Holmestrand og Hof kommuner slått sammen fra 1. januar 2018, og fra 1. januar 2020 slo Holmestrand seg sammen med Sande i Vestfold.
Hvordan komme seg til Holmestrand med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Holmestrand med app!