Hvordan komme til Husdalen i Norge via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Husdalen fra de største attraksjonene i Norge ved hjelp av Buss, Jernbane eller Ferje

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Husdalen via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Rygge Tower 779 min
walking.svg
Buss - TE 3

TE 3

Buss - NX 190

NX 190

Buss - 01

01

walking.svg
Buss - 2

2

Buss - 94

94

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2200 byer i 80+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vis alle rutene som stopper ved Husdalen i Norge, Norge.

Ikke på utkikk etter Husdalen? Vil du finne de nærmeste Buss, Jernbane eller Ferje stasjonene i nærheten av deg? Velg en annen stasjon eller stopp fra vår kartvisning for å finne buss-, tog- eller andre Norge stasjoner som er nærmest meg.

Vil du vite hvilke stasjoner som er nær meg akkurat nå? Finn Buss, Jernbane eller Ferje stasjoner nærmest deg ved å laste ned Moovit-appen. Med vår app, kan du finne de nærmeste busstoppene, togstasjonene eller finne alternative ruter og rutetabeller som vil ta deg til Husdalen.

På utkikk etter en spesifikk stasjon nær din destinasjon? Finn det nærmeste stoppet eller alternative stopp nærmest Husdalen med Moovit. Velg fra denne listen over alternative stasjoner for Husdalen. Sjøskogen; Båsebakken.

Finn andre relevante offentlig transportalternativer som for eksempel Buss, Jernbane eller Ferje ruter for å nå din destinasjon. Følgende transportalternativer har ruter som passerer i nærheten av Husdalen. Jernbane R11; Buss 2, 94.

Hvordan komme deg til Husdalen ble nettopp mye lettere med Moovit. Du trenger ikke å ha en spesifikk bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togrutetabellene. Moovit har all din offentlige transportinformasjon i en gratis app som er lett å bruke. Dette er grunnen til at Google Play Store og Apple App Store har valgt Moovit som en av de beste offentlige transportappene som finnes, og hvorfor over 170 million brukere, inkludert brukere i Norge, stoler på Moovit for sine offentlige transportbehov!

Husdalen
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer