Israel, Israel

Start
Avslutt
Søk

Reis rundt i Israel med offentlig transport!

Å reise rundt i Israel har aldri vært lettere. Se trinnvis guide når du reiser til hvilken som helst severdighet, gate eller større offentlig stasjon. Se buss- og togplaner, ankomsttider, varsler og detaljerte ruter, slik at du vet nøyaktig hvordan du kommer deg til hvor som helst i Israel.

Når du reiser til et hvilket som helst reisemål rundt i Israel, bruk Moovits Live Directions med varsler for å vite akkurat hvor du skal og hvor langt det er å gå, hvor lenge du skal vente, og hvor mange stopp det er igjen. Moovit vil varsle deg når det er på tide å gå av - så det er ikke nødvendig å stresse om du går av på riktig stopp.

Er du nysgjerrig på hvordan pendlingen i Israel sammenlignes med andre byer i verden? Moovit kollektivtransport-indeks viser fakta og statistikk over offentlig transportbruk i over 150 byer. Finn den gjennomsnittlige reiseruten og ventetiden for reisende, avstanden mennesker reiser for å dra på jobb med hjelp av offentlig transport, og den gjennomsnittlige avstanden mennesker i Israel går hver dag. Se hvilke Jernbane, Buss og stasjoner som er mest populære i Israel, og mye mer!

Israel har 2 reisemåte(r) inkludert: Jernbane, Buss, operert av flere reisebyråer, inkludert רכבת ישראל (Israel Railways), דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), נתיב אקספרס (Nateev Express), דן בדרום (Dan Badarom), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), אגד תעבורה (Egged Taavura)

Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 1500 byer i 79+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Direkte avganger, rutetabeller, kart