Hvordan komme til Mikal Jakobsens Gate i Alstahaug via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Mikal Jakobsens Gate (Alstahaug) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Hvordan komme til Mikal Jakobsens Gate i Alstahaug, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Skriv inn din gateadresse og Moovits rutefinner vil lokalisere den raskeste veien å få deg dit! Ikke sikker på hvor du skal gå av på gata? Last ned Moovit-appen for å finne live veibeskrivelser (inkludert hvor du skal gå av på Mikal Jakobsens Gate, se tidtabeller og få estimerte ankomsttider for dine favoritt Buss eller Jernbane linjer.

Leter du etter nærmeste stopp eller stasjon til Mikal Jakobsens Gate? Ta en titt på denne listen over nærmeste stopp tilgjengelige til din destinasjon: Novikveien Kryss Lyngåsen; Flæsbyen; Segelbergan; Novikveien 108; Novikveien 122.

Du kan også komme deg til Mikal Jakobsens Gate via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Jernbane 71; Buss 18-206, 251.

Last ned Moovit-appen for å se nåværende rutetabell og ruter tilgjengelige for Alstahaug. Ingen grunn til å installere en spesiell bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit er den eneste alt-i-et transportappen som hjelper deg med å komme deg dit du trenger å dra.

Vi gjør det enkelt å bruke offentlig transport til Mikal Jakobsens Gate, som er grunnen til at over 300 million brukere, inkluderer brukere i Alstahaug stoler på Moovit som den beste appen for offentlig transport.

Mikal Jakobsens Gate, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer