Hvordan komme til Moss Fergekai i Moss via Jernbane eller Buss?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Moss Fergekai?

De nærmeste stasjonene til Moss Fergekai er:

  • Moss Bussterminal er 796 meter unna, 11 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Moss Fergekai

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Moss Fergekai: 204, 630, 641.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Moss Fergekai

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Moss Fergekai: L21, R20.

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Moss Fergekai i Moss

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Moss Fergekai i Moss, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Moss Fergekai med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Moss Fergekai i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Moss Fergekai? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Moss Bussterminal.

Du kan komme deg til Moss Fergekai via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 204, 630, 641 Jernbane L21, R20

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Moss Fergekai enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Moss Fergekai, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Moss, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Moss Fergekai, Moss
enklere for å komme til Moss Fergekai med app!