Hvordan komme til Moss stasjon i Moss via Jernbane eller Buss?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Moss stasjon?

De nærmeste stasjonene til Moss stasjon er:

  • Moss Bussterminal er 693 meter unna, 10 minutter å gå.
  • Nesparken er 958 meter unna, 13 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Moss stasjon

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Moss stasjon: 204, 24, 641.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Moss stasjon

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Moss stasjon: L21, R20.

Moss stasjon, Moss, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Moss stasjon i Moss

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Moss stasjon i Moss, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Moss stasjon med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Moss stasjon i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Moss stasjon? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Moss Bussterminal; Nesparken.

Du kan komme deg til Moss stasjon via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 204, 24, 641 Jernbane L21, R20

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Moss stasjon enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Moss stasjon, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Moss, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Moss stasjon, Moss
Moss stasjon, Moss Moss stasjon er en jernbanestasjon på Østfoldbanen (Vestre linje) i Moss kommune. Stasjonen ble åpnet i 1879 da Vestre linje ble åpnet og blir betjent av Vys regiontog R20 mellom Halden/Göteborg og Oslo S og er endestasjon på lokaltoget L21 mellom Moss og Stabekk. Fra Moss stasjon til Oslo S er det 60,16 km. Adressen til Moss stasjon er Jernbanegata 1. Stasjonsbygningen er tegnet av Peter Andreas Blix.
Hvordan komme seg til Moss stasjon med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Moss stasjon med app!