Hvordan komme til Prestegårdsveien i Alstahaug via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Prestegårdsveien fra de største attraksjonene i Alstahaug ved hjelp av Buss, Jernbane eller Ferje

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Hvordan komme til Prestegårdsveien i Alstahaug, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Skriv inn din gateadresse og Moovits rutefinner vil lokalisere den raskeste veien å få deg dit! Ikke sikker på hvor du skal gå av på gata? Last ned Moovit-appen for å finne live veibeskrivelser (inkludert hvor du skal gå av på Prestegårdsveien, se tidtabeller og få estimerte ankomsttider for dine favoritt Buss, Jernbane eller Ferje linjer.

Leter du etter nærmeste stopp eller stasjon til Prestegårdsveien? Ta en titt på denne listen over nærmeste stopp tilgjengelige til din destinasjon: Tjøtta Kai.

Du kan også komme deg til Prestegårdsveien via Buss, Jernbane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 100, 23-704.

Last ned Moovit-appen for å se nåværende rutetabell og ruter tilgjengelige for Alstahaug. Ingen grunn til å installere en spesiell bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit er den eneste alt-i-et transportappen som hjelper deg med å komme deg dit du trenger å dra.

Vi gjør det enkelt å bruke offentlig transport til Prestegårdsveien, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkluderer brukere i Alstahaug stoler på Moovit som den beste appen for offentlig transport.

Prestegårdsveien, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer