Hvordan komme til Revlingbakken i Aalborg via Buss, Jernbane eller Ferje?

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Revlingbakken (Aalborg) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Revlingbakken - Buss Buss - 1, Buss - 14, Buss - 60E, Buss - 951X, Buss - 960X, Buss - S3.

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Revlingbakken?

De nærmeste stasjonene til Revlingbakken er:

  • Perikumvej Revlingbakken / (Aalborg) er 64 meter unna, 1 minutter å gå.
  • Margrethekirken (Revlingbakken / Aalborg) er 121 meter unna, 2 minutter å gå.
  • Revlingbakken V.Plads (Aalborg) er 290 meter unna, 4 minutter å gå.
  • Revlingbakken (Kornblomstvej / Aalborg) er 311 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Malurtvej (Kornblomstvej / Aalborg) er 486 meter unna, 7 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Revlingbakken

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Revlingbakken: Buss - 1, Buss - 14, Buss - 60E, Buss - 951X, Buss - 960X, Buss - S3.

Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000 byer i 92+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Revlingbakken i Aalborg

Vil du vite den beste måten å komme deg til Revlingbakken i Aalborg, Danmark?

Moovit kan hjelpe! Moovits rutefinner hjelper med å gjøre reisen din lettere. Spesifiser gateadressen du leter etter, og Moovit vil hjelpe med å finne de beste rutene og raskeste tidene til å få deg dit!

Ser du etter nærmeste stopp eller en spesifikk stasjon i nærheten av din destinasjon? Dersom du ønsker å dra til Revlingbakken, her har du en liste over stopp og stasjoner nærmest Revlingbakken. Perikumvej Revlingbakken / (Aalborg); Margrethekirken (Revlingbakken / Aalborg); Revlingbakken V.Plads (Aalborg); Revlingbakken (Kornblomstvej / Aalborg); Malurtvej (Kornblomstvej / Aalborg).

Vil du bruke et spesifikt transportalternativ? Buss, Jernbane eller Ferje er tilgjengelige offentlige transportalternativer som kan brukes til å nå din destinasjon. Alle følgende transportlinjer har ruter som passerer i nærheten av Revlingbakken. Buss Buss - 1, Buss - 14, Buss - 60E, Buss - 951X, Buss - 960X, Buss - S3.

I farta? Last ned Moovit-appen for å bruke vår behjelpelige live veibeskrivelser-funksjon, som vil kartlegge gatene og de beste tilgjengelige rutene. Moovit har de siste oppdaterte rutetabellene og tidsestimeringene for din reise til Revlingbakken.

Du trenger ikke en spesifikk buss- eller togapp for å rekke neste buss, eller for å se nåværende togtid eller rutetabell. Med Moovit har vi alle transporttidene og alternativene i en app som er lett å bruke. Vi er stolte over å ha blitt stemt frem av Google Play Store og App Store som en av de beste transportappene som er tilgjengelige. FInn ut hvorfor over 460 million brukere, inkludert reisende i Aalborg, stoler på Moovit for deres offentlige transportbehov.

Revlingbakken, Aalborg
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit enklere for å komme til Revlingbakken med app!