Hvordan komme til Sør-Rota i Alstahaug via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Sør-Rota (Alstahaug) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Spørsmål og svar

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Sør-Rota i Alstahaug, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss, Jernbane eller Ferje rutetabeller til Sør-Rota. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Sør-Rota.

Moovit Appen viser deg også de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Velg fra en liste over stopp i nærheten av Sør-Rota. Nordbostad.

Velg Buss, Jernbane eller Ferje alternativer du kan ta for å komme til Sør-Rota. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Ferje 18-162.

Skal du planlegge hjemreisen fra Sør-Rota, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Sør-Rota, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer