Hvordan komme til Seløyveien ogSørstaulveien i Dønna via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Seløyveien ogSørstaulveien fra de største attraksjonene i Dønna ved hjelp av Buss, Jernbane eller Ferje

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

På utkikk etter hvordan du kan komme deg til Seløyveien ogSørstaulveien i Dønna, Norge? Moovit viser deg den raskeste ruten og kortest tid som vil ta deg dit. Ta en titt på Moovit-appen eller Moovit Nettsiden for å fnne de nyeste rutetabellene, eller for å planlegge ruten din på kart, eller for å finne den nærmeste transportstasjonen til din ønskede destinasjon. Dersom det finnes et spesifikt krysningspunkt eller kryss du ønsker å besøke, skriv inn gateadressen eller veien, og Moovit vil hjelpe deg med å planlegge reisen din.

Følgende offentlige transportalternativer, Buss, Jernbane eller Ferje, kan ta deg til Seløyveien ogSørstaulveien. Følgende linjer og ruter har stopp i nærheten - Ferje 18-172.

Du trenger ikke å lase ned individuelle buss- eller togapper, Moovit er din alt-i-en transportapp som hjelper deg å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige. Last ned Moovit-appen for å følge live veibeskrivelser til Seløyveien ogSørstaulveien.

Vi gjør det enkelt å dra til Seløyveien ogSørstaulveien, som er grunnen til at over 250 millioner brukere, inkludert brukere i Dønna stoler på Moovit som den beste appen for offentlig transport.

Seløyveien ogSørstaulveien, Dønna
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer