Hvordan komme til Sjømyra i Alstahaug via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Sjømyra fra de største attraksjonene i Alstahaug ved hjelp av Buss eller Jernbane

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Trenger du veibeskrivelse til Sjømyra i Alstahaug, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Bare legg inn gateadressen din i Moovits rutefinner for å få live veibeskrivelser, ankomstider, oppdaterte rutetabeller, og for å finne veien med vårt gatekart.

Last ned Moovit-appen for å se alle gatene og stasjonene nærmest Sjømyra. Ser du etter et spesifikt transportalternativ for å ta deg dit? Buss eller Jernbane er transportalternativer som kan få deg til Sjømyra. Her er en liste over linjer som passerer nær din destinasjon - Buss 23-704.

Ser du etter alternative stopp eller stasjoner? Velg fra den følgende lista over stopp og stasjoner som er nærmest Sjømyra: Tjøtta Kai.

Du trenger ikke å laste ned en individuell bussapp eller togapp, Moovit er din alt-i-et transportapp som hjelper deg med å finne de beste busstidene og togtidene som er tilgjengelige. Over 250 million bruker i hele verden, inkludert reisende i Alstahaug, stoler på Moovit for å dekke deres offentlige transportbehov. Ta en titt og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Sjømyra, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer