Hvordan komme til Skarpsnogata i Alstahaug via Jernbane eller Buss

Start
Avslutt
Søk

Veibeskrivelse til Skarpsnogata fra de største attraksjonene i Alstahaug ved hjelp av Jernbane eller Buss

Klikk på en rute for å få oppdatert tidsplan, live feed og trinnvise instruksjoner.

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 83+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Trenger du veibeskrivelse til Skarpsnogata i Alstahaug, Norge?

Det er enkelt med Moovit. Bare legg inn gateadressen din i Moovits rutefinner for å få live veibeskrivelser, ankomstider, oppdaterte rutetabeller, og for å finne veien med vårt gatekart.

Last ned Moovit-appen for å se alle gatene og stasjonene nærmest Skarpsnogata. Ser du etter et spesifikt transportalternativ for å ta deg dit? Jernbane eller Buss er transportalternativer som kan få deg til Skarpsnogata. Her er en liste over linjer som passerer nær din destinasjon - Jernbane 71; Buss 23-705.

Ser du etter alternative stopp eller stasjoner? Velg fra den følgende lista over stopp og stasjoner som er nærmest Skarpsnogata: Siva Kryss; Sandnes Barneskole; Sivavegen; Sivavegen Rundkjøring; Hias.

Du trenger ikke å laste ned en individuell bussapp eller togapp, Moovit er din alt-i-et transportapp som hjelper deg med å finne de beste busstidene og togtidene som er tilgjengelige. Over 250 million bruker i hele verden, inkludert reisende i Alstahaug, stoler på Moovit for å dekke deres offentlige transportbehov. Ta en titt og se hvorfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem som en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Skarpsnogata, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer