Hvordan komme til Sletten i Norge via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Sletten (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Sletten via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Haugesund Lufthavn, Karmøy 665 min
Gå
Buss - 1010
Buss - NW180NW180
Buss - NW182NW182
Buss - NW194NW194
Buss - 4242
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vis alle rutene som stopper ved Sletten i Norge, Norge.

Ikke på utkikk etter Sletten? Vil du finne de nærmeste Buss eller Jernbane stasjonene i nærheten av deg? Velg en annen stasjon eller stopp fra vår kartvisning for å finne buss-, tog- eller andre Norge stasjoner som er nærmest meg.

Vil du vite hvilke stasjoner som er nær meg akkurat nå? Finn Buss eller Jernbane stasjoner nærmest deg ved å laste ned Moovit-appen. Med vår app, kan du finne de nærmeste busstoppene, togstasjonene eller finne alternative ruter og rutetabeller som vil ta deg til Sletten.

På utkikk etter en spesifikk stasjon nær din destinasjon? Finn det nærmeste stoppet eller alternative stopp nærmest Sletten med Moovit. Velg fra denne listen over alternative stasjoner for Sletten. Li; Godaker; Gullhaug; Botne Skole.

Finn andre relevante offentlig transportalternativer som for eksempel Buss eller Jernbane ruter for å nå din destinasjon. Følgende transportalternativer har ruter som passerer i nærheten av Sletten. Buss 42, NW194.

Hvordan komme deg til Sletten ble nettopp mye lettere med Moovit. Du trenger ikke å ha en spesifikk bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togrutetabellene. Moovit har all din offentlige transportinformasjon i en gratis app som er lett å bruke. Dette er grunnen til at Google Play Store og Apple App Store har valgt Moovit som en av de beste offentlige transportappene som finnes, og hvorfor over 250 million brukere, inkludert brukere i Norge, stoler på Moovit for sine offentlige transportbehov!

Sletten
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer