Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Telenor i Bergen via Buss eller Bybane?

Spørsmål og svar

 • Med covid-19 restriksjoner, er det mulig å reise til Telenor i Bergen med offentlig transport?

  Det er reisebegrensninger på offentlig transport i Bergen på grunn av covid-19. Dette kan påvirke rutetider og linjer som er relevante for din reise til Telenor i Bergen.

  Flere detaljer...
 • Hva er de nærmeste stasjonene til Telenor?

  De nærmeste stasjonene til Telenor er:

  • Birkelandsskiftet er 237 meter unna, 4 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Telenor

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Telenor: 26, 50E, 51.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Bybane linjestoppesteder i nærheten av Telenor

  Disse Bybane linjene stopper i nærheten av Telenor: 1.

  Flere detaljer...
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Telenor i Bergen

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Telenor i Bergen, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Telenor med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Telenor i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Telenor? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Birkelandsskiftet.

Du kan komme deg til Telenor via Buss eller Bybane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 26, 50E, 51 Bybane 1

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Telenor enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Telenor, som er grunnen til at over 865 million brukere, inkludert brukere i Bergen, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Telenor, Bergen
enklere for å komme til Telenor med app!