Hvordan komme til Trondheim Lufthavn i Stjørdal via Buss?

Start
Avslutt
Søk
Trondheim Lufthavn, Stjørdal, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Trondheim Lufthavn (Stjørdal) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Trondheim Lufthavn

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Trondheim Lufthavn?

De nærmeste stasjonene til Trondheim Lufthavn er:

  • Trondheim Lufthavn Stasjon er 137 meter unna, 3 minutter å gå.
  • Trondheim Lufthavn Lufthavnveien er 367 meter unna, 5 minutter å gå.
  • Sandfærhus er 674 meter unna, 10 minutter å gå.
  • Hellsenteret er 740 meter unna, 11 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Trondheim Lufthavn

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Trondheim Lufthavn: 38, 5, 60.

Trondheim Lufthavn, Stjørdal, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 3000+ byer i 96+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Trondheim Lufthavn i Stjørdal

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Trondheim Lufthavn i Stjørdal, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Trondheim Lufthavn med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Trondheim Lufthavn i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Trondheim Lufthavn? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Trondheim Lufthavn Stasjon; Trondheim Lufthavn Lufthavnveien; Sandfærhus; Hellsenteret.

Du kan komme deg til Trondheim Lufthavn via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 38, 5, 60

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Trondheim Lufthavn enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Trondheim Lufthavn, som er grunnen til at over 680 million brukere, inkludert brukere i Stjørdal, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Trondheim Lufthavn, Stjørdal
Trondheim Lufthavn, Stjørdal Trondheim lufthavn, Værnes er en regional flyplass i Stjørdal kommune i Trøndelag som betjener Trondheim og resten av fylket. I tillegg er flyplassen et viktig nav for flyvninger fra Namdalen og Helgeland. Flyplassen eies og drives av Avinor i samarbeid med Luftforsvaret. Værnes er Norges tredje største flyplass , med direkte flyvninger til flere innenlands og enda flere internasjonale destinasjoner, inkludert flere daglige avganger til Amsterdam og København. Charterflyvninger tilbys regelmessig til over 20 destinasjoner. En god del av innenlandstrafikken kommer fra Værnes' rolle som regionalt nav for Namdalen og Helgeland, med mange flyvninger med Dash 8 fly operert av Widerøe. Den viktigste ruten går til Oslo, med opptil 29 daglige avganger hver vei med Boeing 737-fly. Denne ruten er også Norges mest trafikkerte flyrute og blant de fem travleste i Europa, målt i antall passasjerer. Flyplassen er delt inn i to terminaler. Innenriksterminalen terminal A ble åpnet i 1994, og er utstyrt med flybroer. Den gamle terminalen, som ble åpnet i 1982, har blitt omdøpt terminal B og brukes til internasjonale flyvninger, kortrute-flygninger og avlastning for innenlandsflygninger. Den ble renovert i 2005 og har nå en stor taxfree-butikk. Samlokalisert med flyplassen finnes Værnes garnison, tidligere Værnes flystasjon, med Heimevernets hovedbase for Trøndelag, tidligere LFS (Luftforsvarets Skolesenter Værnes) med Luftforsvarets flygeskole.
Hvordan komme seg til Trondheim Lufthavn med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Trondheim Lufthavn med app!