Hvordan komme til Vålsåsen i Norge via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Vålsåsen (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Vålsåsen via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Lunde Nome Airfield 899 min
Gå
Buss - 103103
Buss - NW182NW182
Buss - 113113
Gå
Buss - 22
Buss - 4545
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vis alle rutene som stopper ved Vålsåsen i Norge, Norge.

Ikke på utkikk etter Vålsåsen? Vil du finne de nærmeste Buss, Jernbane eller Ferje stasjonene i nærheten av deg? Velg en annen stasjon eller stopp fra vår kartvisning for å finne buss-, tog- eller andre Norge stasjoner som er nærmest meg.

Vil du vite hvilke stasjoner som er nær meg akkurat nå? Finn Buss, Jernbane eller Ferje stasjoner nærmest deg ved å laste ned Moovit-appen. Med vår app, kan du finne de nærmeste busstoppene, togstasjonene eller finne alternative ruter og rutetabeller som vil ta deg til Vålsåsen.

På utkikk etter en spesifikk stasjon nær din destinasjon? Finn det nærmeste stoppet eller alternative stopp nærmest Vålsåsen med Moovit. Velg fra denne listen over alternative stasjoner for Vålsåsen. Kleiverud; Gaupås; Ekely; Ramberg.

Finn andre relevante offentlig transportalternativer som for eksempel Buss, Jernbane eller Ferje ruter for å nå din destinasjon. Følgende transportalternativer har ruter som passerer i nærheten av Vålsåsen. Jernbane R11; Buss 2, 45.

Hvordan komme deg til Vålsåsen ble nettopp mye lettere med Moovit. Du trenger ikke å ha en spesifikk bussapp for å sjekke busstidene eller en togapp for å sjekke togrutetabellene. Moovit har all din offentlige transportinformasjon i en gratis app som er lett å bruke. Dette er grunnen til at Google Play Store og Apple App Store har valgt Moovit som en av de beste offentlige transportappene som finnes, og hvorfor over 250 million brukere, inkludert brukere i Norge, stoler på Moovit for sine offentlige transportbehov!

Vålsåsen
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer