Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Safaripark Beekse Bergen vanuit de meest bezochte locaties in Hilvarenbeek met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bruin Café Oud Brabant 47 min
walking.svg
Bus - 142

142

walking.svg
Van Raveleijn 54 min
Bus - 300

300

Bus - 142

142

walking.svg
Van Hasseltrotonde (Draaiend Huis) 36 min
Bus - 300

300

Bus - 142

142

walking.svg
Van Tilburg University Sports Centre 34 min
walking.svg
Bus - 2

2

Bus - 142

142

walking.svg
Van Station Tilburg Universiteit 39 min
Bus - 3

3

Bus - 142

142

walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Safaripark Beekse Bergen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Safaripark Beekse Bergen zijn:
    • Hilvarenbeek, Safaripark is 456 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Safaripark Beekse Bergen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Safaripark Beekse Bergen.

Wanneer je reist naar Safaripark Beekse Bergen kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark van Libéma Exploitatie BV. Het ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten in gevangenschap gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra's, giraffen en struisvogels. Voorts zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren. De autosafari is veelbesproken, voornamelijk omdat sommige bezoekers zich niet houden aan de regels die het park heeft gesteld. Het is niet toegestaan de dieren te voeren, dit om te voorkomen dat ze ziek worden of overlijden. Daarnaast mag men niet uitstappen. Beide regels worden met enige regelmaat overtreden. Enkele diersoorten zijn daarom afgeschermd door hekwerken, desondanks was er in maart 2012 een incident met jachtluipaarden.
Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér