Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar École Communale De Romsée in Fléron via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar École Communale De Romsée (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs École Communale De Romsée komen

Hoe gaan naar École Communale De Romsée via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar École Communale De Romsée in Fléron te komen?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Fléron vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar École Communale De Romsée in Fléron.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij École Communale De Romsée?

    Deze Buslijnen stoppen nabij École Communale De Romsée: 10, 138, 28, 33.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar École Communale De Romsée in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar École Communale De Romsée geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar École Communale De Romsée te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar École Communale De Romsée te gaan.

Je kan naar École Communale De Romsée reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138, 28, 33

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar École Communale De Romsée eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar École Communale De Romsée gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

École Communale De Romsée, Fléron
Makkelijker om bij École Communale De Romsée te komen met de app!