Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Église De Romsée in Fléron via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Église De Romsée (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Église De Romsée komen

Hoe gaan naar Église De Romsée via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Église De Romsée via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Église De Romsée in Fléron te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Fléron vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Église De Romsée in Fléron.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Église De Romsée?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Église De Romsée: 10.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Église De Romsée?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Église De Romsée: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Église De Romsée in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Église De Romsée geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Église De Romsée te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Église De Romsée te gaan.

Je kan naar Église De Romsée reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10 Trein: HERSTAL - VERVIERS-CENTRAAL, VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Église De Romsée eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Église De Romsée gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Église De Romsée, Fléron
Makkelijker om bij Église De Romsée te komen met de app!