Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Abeele in Belgique via Bus, Trein of Sneltram?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Abeele kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Abeele (Belgique) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Abeele komen

Hoe gaan naar Abeele via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Abeele?

  De dichtstbijzijnde stations bij Abeele zijn:

  • Abele Douane is 1141 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.
  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Abeele?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Abeele: 60.

  Meer details...
Abeele kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Openbaar vervoer naar Abeele in Belgique

Vraag jij je af hoe je naar Abeele geraakt in Belgique, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Abeele te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Abeele te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Abeele? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Abele Douane.

Je kan naar Abeele reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 60

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Abeele eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Abeele gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Belgique, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Abeele
Abeele Abele (Frans: Abeele) is een dorpje in de Belgische provincie West-Vlaanderen, gelegen in de gemeente Poperinge. Het straatdorp ligt hoofdzakelijk op het grondgebied van Poperinge en de Poperingse deelgemeente Watou, maar ook voor een stukje in de Franse gemeente Boeschepe. Het dorpje telt ruim 600 inwoners, waarvan een honderdtal Fransen. De hoofdstraat valt samen met de landsgrens, zodat de huizen aan beide kanten van de straat op ander grondgebied liggen. Het kerkje, genoemd naar Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen, staat op Frans grondgebied, maar de erediensten worden door het Bisdom Brugge geregeld. De kerkfabriek van Watou en het gemeentebestuur van Boeschepe staan in voor het onderhoud. Abele was lange tijd een belangrijke grensovergang. In 1713 werd er een tolkantoor opgericht, dat tijdens de Franse Revolutie verdween. Het vroegere Belgische douanekantoor werd gerestaureerd en doet nu dienst als retrocafé met kleine tentoonstellingsruimte. Vlakbij ligt Abeele Aerodrome Military Cemetery, een Britse militaire begraafplaats met een 100-tal gesneuvelden uit de Eerste Wereldoorlog.
Hoe gaan naar Abeele met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Dichstbijzijnde stations naar Abeele in Belgique

Bus stations meest nabij bij Abeele in Belgique

Makkelijker om bij Abeele te komen met de app!