Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Adpo Liefkenshoek in Beveren via Ferry, Sneltram, Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Adpo Liefkenshoek (Beveren) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Adpo Liefkenshoek komen

Ferry haltes in de buurt van Adpo Liefkenshoek in Beveren

Stationnaam Afstand
Kallosluis 65 min. wandelen

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Adpo Liefkenshoek in Beveren

Vraag jij je af hoe je naar Adpo Liefkenshoek geraakt in Beveren, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Adpo Liefkenshoek te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Adpo Liefkenshoek te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Adpo Liefkenshoek? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Kallosluis.

Je kan naar Adpo Liefkenshoek reizen via Ferry, Sneltram, Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Ferry: VAARROUTE 1/07/2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Adpo Liefkenshoek eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Adpo Liefkenshoek gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beveren, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Adpo Liefkenshoek, Beveren
Makkelijker om bij Adpo Liefkenshoek te komen met de app!