Hoe gaan naar Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 in Sluis via Bus, Trein, Ferry of Metro?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2?

De dichtstbijzijnde stations bij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 zijn:

  • Sluis Toversluis is 1133 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2?

Deze Buslijnen stoppen nabij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2: 42.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 in Sluis

Op zoek naar een routebeschrijving naar Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 in Sluis, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Trein, Ferry of Metrodienstregelingen naar Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2: Sluis Toversluis.

Ontdek alle Bus, Trein, Ferry of Metrolijnen die je kunt nemen om naar Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 42.

Van plan om terug te keren van Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2, Sluis
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Bakkerij Spelier, Lange Wolstraat 2 te komen met de app!