Naar hoofdcontent

Openbaar Vervoer Reisplanner Belgique

De populairste reisapp in Belgique
Alle lokale vervoersopties in een app
qrcode-img

Reis rond in Belgique via het openbaar vervoer!

Rondreizen in Belgique was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Belgique.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Belgique wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoelang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Benieuwd hoe je openbaar vervoer kunt gebruiken in Belgique of hoe je kunt betalen voor openbaar vervoer in Belgique? De Moovit app voor openbaar vervoer kan je helpen om eenvoudig en tegen minimale kosten je weg te vinden met het openbaar vervoer. Het omvat openbaar vervoertarieven, ticketprijzen en kosten. Op zoek naar een kaart van de openbaar vervoerlijnen in Belgique? De Moovit app voor openbaar vervoer toont alle kaarten van het openbaar vervoer in Belgique met alle Tram, Metro, Trein, Bus and Veerboot routes en haltes op een interactieve kaart.