Hoe gaan naar Bitgummole Dyksterhuzen in Menameradiel via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Bitgummole Dyksterhuzen vanuit de meest bezochte locaties in Menameradiel met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Bitgummole Dyksterhuzen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Bitgummole Dyksterhuzen zijn:
    • Bitgummole Terhornestrjitte is 1126 meters verwijderd, 15 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Bitgummole Dyksterhuzen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Bekijk ale routes die stoppen aan Bitgummole Dyksterhuzen in Menameradiel, Nederland.

Niet op zoek naarBitgummole Dyksterhuzen? Wil je de beste Bus of Treinhaltes in jouw omgeving vinden? Selecteer een andere halte of station op de kaart om het bus-, trein- of ander Menameradielstation te vinden nabij jouw locatie.

Wil je weten welke stations dichtbij zijn? Ontdek de dichtstbijzijnde Bus of Treinstations nabij jou door de Moovit-app te downloaden. Met onze app kan de dichtstbijzijnde bushalte, treinstation of alternatieve routes en dienstregelingen vinden om te gaan naar Bitgummole Dyksterhuzen.

Op zoek naar een specifiek station dichtbij jouw bestemming? Vind de dichtstbijzijnde halte of alternatieve routes om naar Bitgummole Dyksterhuzen te reizen. Ontdek onze lijst met alternatieve stations/haltes voor Bitgummole Dyksterhuzen: Bitgummole Terhornestrjitte.

Vind andere relevante mogelijkheden met het openbaar vervoer zoals Bus of Treinroutes om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-opties hebben routes die passeren nabij Bitgummole Dyksterhuzen - Bus: 71.

Naar Bitgummole Dyksterhuzen gaan werd zojuist heel wat makkelijker dankzij Moovit. Je moet niet langer een heleboel apps installeren om de dienstregeling van jouw bus- of treinlijn te bekijken: Moovit beschikt over alle OV-info in één handige app. Dat is waarom we bekroond werden als #1 OV-app in de Google Play Store en App Store en waarom méér dan 170 miljoen gebruikers, onder andere in Menameradiel, ons vertrouwen wanneer ze met het openbaar vervoer reizen!

Bitgummole Dyksterhuzen, Menameradiel

Dichstbijzijnde stations naar Bitgummole Dyksterhuzen in Menameradiel

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér