Hoe gaan naar Blaarmeersen in Gent via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken
Blaarmeersen, Gent, Belgique De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Blaarmeersen (Gent) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Blaarmeersen komen - Bus: 38, 39, 41, 43; Trein: KNOKKE - GENK, KORTRIJK - LEUVEN.

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Kortrijk 182 min
Bus - 5151
Bus - 7575
Bus - 1414
Bus - 3939
Van Stekene 128 min
Bus - 4141
Bus - 4949
Bus - 7676
Bus - 3939
Van Strandpaal 28, Assenede 84 min
Bus - 5252
Bus - 5555
Bus - 3939
Van Station Brugge, Brugge 138 min
Bus - 58S58S
Bus - 6767
Bus - 3838
Van Avelgem 192 min
Bus - 6565
Bus - 4747
Bus - 4141

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Kortrijk 80 min
Trein - KORTRIJK - LEUVEN
Wandelen
Van Station Brugge, Brugge 73 min
Trein - KNOKKE - GENK
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen?

De dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen zijn:

  • Gent Blaarmeersen is 280 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.
  • Gent Topsporthal Vlaanderen is 581 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.
  • Gent Huis Van De Sport is 866 meters verwijderd, 12 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Blaarmeersen?

Deze Buslijnen stoppen nabij Blaarmeersen: 38, 39, 41, 43.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Blaarmeersen?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Blaarmeersen: KNOKKE - GENK, KORTRIJK - LEUVEN.

Blaarmeersen, Gent, Belgique De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Blaarmeersen in Gent

Vraag jij je af hoe je naar Blaarmeersen geraakt in Gent, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Blaarmeersen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Blaarmeersen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Blaarmeersen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Gent Blaarmeersen; Gent Topsporthal Vlaanderen; Gent Huis Van De Sport.

Je kan naar Blaarmeersen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 38, 39, 41, 43; Trein: KNOKKE - GENK, KORTRIJK - LEUVEN.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Blaarmeersen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Blaarmeersen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Gent, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Blaarmeersen, Gent
Blaarmeersen, Gent De Blaarmeersen is een recreatiegebied (100 hectare) in de Belgische stad Gent. Het ligt langs de Ringvaart, de Leie en de Watersportbaan. Het is een groengebied met bosjes, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met een strand en sportinfrastructuur. Het gebied was oorspronkelijk een meersengebied langs de Leie. Voor de inrichting werd in de jaren 1960 een ontwerpwedstrijd uitgeschreven, in 1969 gewonnen door het Gentse architectenbureau Vanacker en landschapsbureau Belgramo; de eerste werken begonnen echter pas in 1976. De aanleg gebeurde op kosten van stad Gent. Voor de aanleg werden enkele gronden onteigend en aangekocht, en werden de meersen opgehoogd. De camping bij het gebied opende reeds in 1979. Later werden ook de vijver gegraven en begon men met de oprichting van de sportinfrastructuur. De administratie Sport verhuisde in 1981 naar het strandgebouw. Met de groei van de aangelegde bosjes groeide het aanvankelijk kale gebied na enkele jaren ook tot een groen domein uit. De Blaarmeersen heeft zich sterk op sport gericht. Onder meer Topsporthal Vlaanderen en het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx bevinden zich in het gebied. De Watersportbaan was het eerste complex dat sportaccommodaties een plaats gaf op de kaart van Gent. Zo kunnen de volgende sporten beoefend worden in het complex: midgetgolf beachvolleybal joggen (inclusief fit-o-meter en oriëntatielopen) skateboarden ping-pong petanque tafelvoetbal watersporten (zwemmen, surfen, zeilen, duiken, kajak, kajakpolo, vissen) tennis (10 indoor- en 7 outdoorterreinen) squash ( 4 banen) voetbal (5 velden) atletiek (8-banenpiste)(thuispiste van KAA Gent) rolschaatsen (400 meter piste) rugby basketbal(2 buitenterreinen) volleybal handbal minivoetbal lacrosse BMX-race KlimmenTot 2003 kon men nog in open lucht skiën op een kunstmatige heuvel. Sindsdien is deze opgenomen in het wandelroutecircuit.De nabijgelegen klimzaal is de grootste van Europa en is met een oppervlakte van 3.500 m² bij de top drie van de wereld.Op de aansluitende Watersportbaan, in de onmiddellijke omgeving zijn er 5 roeiverenigingen actief: Koninklijke Roeivereniging Club Gent, Koninklijke Roeivereniging Sport Gent, Gentse Roei- en Sportvereniging, Vereniging Veteranen Roeiers, Studentenroeien Gent
Hoe gaan naar Blaarmeersen met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Blaarmeersen te komen met de app!