Hoe gaan naar Bosweg in Vilvoorde via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Bosweg?

De dichtstbijzijnde stations bij Bosweg zijn:

  • Machelen Steenweg Nr Peutie is 402 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Peutie Vijfhoek is 498 meters verwijderd, 7 minuten wandelen.
  • Peutie Kerkstraat is 579 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Bosweg?

Deze Buslijnen stoppen nabij Bosweg: 222, 280, 538, 820.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Bosweg?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Bosweg: AALST - VILVOORDE, BINCHE - TURNHOUT, BRUSSEL-ZUID - ESSEN, GERAARDSBERGEN - MECHELEN, NIJVEL - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Bosweg in Vilvoorde

Hoe gaan naar Bosweg in Vilvoorde, België?

Dat gaat eenvoudig met Moovit. Voer de straatnaam in en onze routevinder gaat op zoek naar de snelste manier om er te geraken! Niet zeker waar je wilt afstappen? Download de Moovit-app voor live routebeschrijvingen (om bijvoorbeeld naar Bosweg te gaan), bekijk dienstroosters en ontvang geschatte aankomsttijden voor jouw favoriete Bus, Trein of Sneltramlijnen.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Bosweg? Ontdek deze lijst met nabije stations voor jouw bestemming: Machelen Steenweg Nr Peutie; Peutie Vijfhoek; Peutie Kerkstraat.

Je kan ook naar Bosweg gaan viaBus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die een halte hebben in de buurt - Bus: 222, 280, 538, 820; Trein: AALST - VILVOORDE, BINCHE - TURNHOUT, BRUSSEL-ZUID - ESSEN, GERAARDSBERGEN - MECHELEN, NIJVEL - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Download de Moovit-app om de actuele dienstregeling en routes te bekijken die beschikbaar zijn in Vilvoorde Geen nood om een speciale bus- of treinapp te installeren om de tijden op te zoeken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe wil.

We maken reizen met het openbaar vervoer naar Bosweg eenvoudig, wat dan ook de reden is waarom méér dan 460 gebruikers in o.a. Vilvoorde Moovit vertrouwen als de beste OV-app.

Bosweg, Vilvoorde
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Bosweg te komen met de app!