Hoe gaan naar Casa Museu Júlio Dinis in Ovar via Trein of Bus?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Treinlijnen stoppen nabij Casa Museu Júlio Dinis?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Casa Museu Júlio Dinis: LINHA DE AVEIRO.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Casa Museu Júlio Dinis in Ovar

Vraag jij je af hoe je naar Casa Museu Júlio Dinis geraakt in Ovar, Portugal? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Casa Museu Júlio Dinis te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Casa Museu Júlio Dinis te gaan.

Je kan naar Casa Museu Júlio Dinis reizen via Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: LINHA DE AVEIRO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Casa Museu Júlio Dinis eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Casa Museu Júlio Dinis gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Ovar, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Casa Museu Júlio Dinis, Ovar
Makkelijker om bij Casa Museu Júlio Dinis te komen met de app!