Ciudad Real, Spanje

Start
Einde
Zoeken

Reis rond in Ciudad Real via het openbaar vervoer!

Rondreizen in Ciudad Real was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Ciudad Real.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Ciudad Real wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Ben je nieuwsgierig om te ontdekken hoe het pendelen in Ciudad Real er aan toegaat in vergelijking met andere steden over de hele wereld? De Moovit OV-index toont je feiten en statistieken over het openbaar vervoer in meer dan 150 steden. Ontdek de gemiddelde reis- en wachttijd voor pendelaars, de afstand die men aflegt naar het werk met het OV en de gemiddelde afstand die men dagelijks wandelt in Ciudad Real. Bekijk welke Bus en stations het meest populair zijn in Ciudad Real en méér!

Ciudad Real heeft 1 OV-mogelijkheden, waaronder: Bus, die uitgebaat worden door verschillende agentschappen, waaronder: Aisa

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér