East Midlands, Verenigd Koningkrijk

Start
Einde
Zoeken

Reis rond in East Midlands via het openbaar vervoer!

Rondreizen in East Midlands was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in East Midlands.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond East Midlands wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Ben je nieuwsgierig om te ontdekken hoe het pendelen in East Midlands er aan toegaat in vergelijking met andere steden over de hele wereld? De Moovit OV-index toont je feiten en statistieken over het openbaar vervoer in meer dan 150 steden. Ontdek de gemiddelde reis- en wachttijd voor pendelaars, de afstand die men aflegt naar het werk met het OV en de gemiddelde afstand die men dagelijks wandelt in East Midlands. Bekijk welke Trein, Bus en stations het meest populair zijn in East Midlands en méér!

East Midlands heeft 2 OV-mogelijkheden, waaronder: Trein, Bus, die uitgebaat worden door verschillende agentschappen, waaronder: National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, Kinchbus, Brylaine Travel

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 1.500 steden in 79+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Aankomende lijnen, tijdroosters, kaarten