Hoe gaan naar Grensweg in Antwerpen via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Grensweg (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Grensweg komen - Bus: 770.

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Grensweg?

Deze Buslijnen stoppen nabij Grensweg: 770.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Grensweg in Antwerpen

Wil je weten hoe je het best gaat naar Grensweg in Antwerpen, België?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Grensweg passeert - Bus: 770.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Grensweg te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Antwerpen. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Grensweg, Antwerpen
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Grensweg te komen met de app!