Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Have7 in Antwerpen via Bus, Sneltram of Trein?

Routeaanwijzingen naar Have7 (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Have7 komen

Hoe gaan naar Have7 via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Have7 via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Have7 in Antwerpen

Stationnaam Afstand
Antwerpen Pays 7 min. wandelen

Bus lijnen naar Have7 in Antwerpen

Naam lijn Richting
760 Bevrijdingsdok - Noorderlaan - Antwerpen

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Have7 in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Have7 geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Have7 te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Have7 te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Have7? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Antwerpen Pays.

Je kan naar Have7 reizen via Bus, Sneltram of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760 Trein: BRUSSEL-ZUID - ESSEN, ESSEN - BRUSSEL-ZUID

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Have7 eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Have7 gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Have7, Antwerpen

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Have7 in Antwerpen

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Have7 in Antwerpen

Makkelijker om bij Have7 te komen met de app!