Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Institut Saint-Laurent in Fléron via Bus?

Routeaanwijzingen naar Institut Saint-Laurent (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Institut Saint-Laurent komen

Hoe gaan naar Institut Saint-Laurent via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Welke Buslijnen stoppen nabij Institut Saint-Laurent?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Institut Saint-Laurent: 10, 138.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Institut Saint-Laurent in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Institut Saint-Laurent geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Institut Saint-Laurent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Institut Saint-Laurent te gaan.

Je kan naar Institut Saint-Laurent reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 138

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Institut Saint-Laurent eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Institut Saint-Laurent gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Institut Saint-Laurent, Fléron
Makkelijker om bij Institut Saint-Laurent te komen met de app!