Hoe gaan naar Jaarbeursplein in Utrecht via Bus, Trein, Sneltram of Metro

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Jaarbeursplein (Utrecht) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Jaarbeursplein?

 • De dichtstbijzijnde stations bij Jaarbeursplein zijn:
  • Utrecht, Cs Jaarbeursplein is 116 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
  • Utrecht, Cs/Jaarbeursplein is 129 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
  • Utrecht, Centraal Jaarbeurszijde is 278 meters verwijderd, 5 minuten wandelen
  • Utrecht, Cs Jaarbeurszijde is 350 meters verwijderd, 5 minuten wandelen
  • Utrecht Centraal Station is 351 meters verwijderd, 6 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Jaarbeursplein?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Jaarbeursplein in Utrecht, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Trein, Sneltram of Metrodienstregelingen naar Jaarbeursplein te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Jaarbeursplein.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Jaarbeursplein: Utrecht, Cs Jaarbeursplein; Utrecht, Cs/Jaarbeursplein; Utrecht, Centraal Jaarbeurszijde; Utrecht, Cs Jaarbeurszijde; Utrecht Centraal Station.

Ontdek alle Bus, Trein, Sneltram of Metrolijnen die je kunt nemen om naar Jaarbeursplein te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: Trein - ICE INTERNATIONAL, Trein - INTERCITY, Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 107, Bus - 120.

Van plan om terug te keren van Jaarbeursplein, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Jaarbeursplein, Utrecht
Jaarbeursplein, Utrecht Het Jaarbeursplein is een plein in Utrecht gelegen tussen het Centraal Station en de Jaarbeurs. Het plein, geopend in 1969 is aangelegd op het terrein van de voormalige Van Sypesteynkazerne. Via dit plein kreeg station Utrecht CS een ingang aan de westzijde. Aan dit plein is onder andere het Beatrix Theater gevestigd. Dit plein was tevens het vertrekpunt voor veel touringcars. Tot 3 maart 2013 stopten hier de streekbussen van Connexxion en Arriva naar onder andere Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem en de Brabantliner van Arriva naar Breda en Oosterhout. Deze bussen vertrekken sinds 3 maart 2013 vanaf Busstation CS Jaarbeurszijde (tot 8 december 2013 Busstation West) nabij Station Utrecht Centraal. De internationale busdiensten van Eurolines stoppen nog wel bij het plein. In april 2013 werd het tijdelijke eindpunt van de sneltram Utrecht in gebruik genomen. Deze halte ligt op de plek van de in 2012 gesloopte parkeergarage. Als de nieuwe OV-terminal gereed is verdwijnt de tram hier weer. In de toekomst wordt het plein uitgebreid verbouwd, samen met het complete stationsgebied in het kader van het project Aanpak Stationsgebied. De toegang tot het station wordt zo breed als het plein zelf.
Hoe gaan naar Jaarbeursplein met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér