Hoe gaan naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat in Diksmuide via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat vanuit de meest bezochte locaties in Diksmuide met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Gravensteen, Gent 499 min
Bus - N1

N1

Bus - 58

58

Bus - 58

58

Bus - 55

55

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 83+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Op zoek naar Bus of Treinroutes nabij Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat in Diksmuide, België?

Moovit helpt je jouw weg te vinden naar de dichtstbijzijnde halte of station voor jouw bestemming. Ontdek deze lijst met haltes nabij Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat: Leke Dorp; Leke Voorstad; Leke Kruiskalsijde.

Bus of Trein zijn mogelijke OV-opties die je helpen te reizen naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat. Bekijk deze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: DE PANNE - LANDEN, LANDEN - DE PANNE; Bus: 55.

Moovit weergeeft de beste routes en lokale dienstregelingen om op tijd te arriveren op jouw bestemming. Verkrijg aanstaande aankomsttijden en een live routebeschrijving naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat dankzij de Moovit-app. Je hoeft helemaal geen afzonderlijke trein- en busapp te installeren: Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naar toe wilt. Download Moovit om te zien waarom we bekroond werden als beste OV-app in de Google Play Store en Apple App Store.

Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat, Diksmuide

Dichstbijzijnde stations naar Kerkomgangstraat en Lekedorpstraat in Diksmuide

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér