Hoe gaan naar Keukenhofmolen in Lisse via Bus, Trein of Sneltram

Start
Einde
Zoeken

Directions to Keukenhofmolen (Lisse) with public transportation

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Keukenhofmolen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) (Amsterdam Airport Schiphol), Schiphol 113 min
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Trein - SPRINTER
SPRINTER
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Keukenhofmolen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Keukenhofmolen zijn:
    • Lisse, Keukenhof is 433 meters verwijderd, 6 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Keukenhofmolen?

Welke Buslijnen stoppen nabij Keukenhofmolen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Keukenhofmolen in Lisse, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Trein of Sneltramdienstregelingen naar Keukenhofmolen te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Keukenhofmolen.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Keukenhofmolen: Lisse, Keukenhof.

Ontdek alle Bus, Trein of Sneltramlijnen die je kunt nemen om naar Keukenhofmolen te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Trein: Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 361, Bus - 50.

Van plan om terug te keren van Keukenhofmolen, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Keukenhofmolen, Lisse
Keukenhofmolen, Lisse De Keukenhofmolen is een stellingmolen op het terrein van de Keukenhof in Lisse. De molen is afkomstig uit Scharmer, waar hij in 1892 is gebouwd als poldermolen. Het was daar nog een grondzeiler. In 1957 is de molen verplaatst naar het terrein van de Keukenhof, als geschenk van de Holland-Amerika Lijn. In de Keukenhof heeft de molen alleen functie als sierobject. De molen kan draaien en heeft een vlucht van 17,90 meter. Hij is gedekt met dakleer.
Hoe gaan naar Keukenhofmolen met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér