Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Michel Verbeken in Asse via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Michel Verbeken (Asse) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Michel Verbeken komen

Hoe gaan naar Michel Verbeken via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Michel Verbeken via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Michel Verbeken in Asse

Stationnaam Afstand
Asse Asbeek Kerk 3 min. wandelen

Bus lijnen naar Michel Verbeken in Asse

Naam lijn Richting
215 Asse - Asbeek - Asse Terheide

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Michel Verbeken in Asse

Vraag jij je af hoe je naar Michel Verbeken geraakt in Asse, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Michel Verbeken te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Michel Verbeken te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Michel Verbeken? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Asse Asbeek Kerk.

Je kan naar Michel Verbeken reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 165, 213 Trein: AALST - DENDERMONDE, DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Michel Verbeken eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Michel Verbeken gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Asse, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Michel Verbeken, Asse

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Michel Verbeken in Asse

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Michel Verbeken in Asse

Makkelijker om bij Michel Verbeken te komen met de app!