Naar hoofdcontent

Netherlands, Nederland

De populairste Urban Mobility App in Netherlands
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge
qrcode-img

Netherlands Public Transit Updates

De laatste service-alerts, planningsupdates en routewijzigingen.

 • netherlands-11-06-2020

  Vanaf 2 juni rijden treinen volgens een dienstregeling in nationaal belang. Dat betekent dat u grotendeels weer van de reguliere dienstregeling gebruik kunt maken. Wel geldt nog steeds: reis alleen als het echt moet en vermijd drukke plaatsen en momenten….

  Volledige update lezen
 • Netherlands 12/05/2020

  Zojuist heeft minister-president Rutte tijdens een persconferentie een verdere versoepeling van de maatregelen aangekondigd. Dit betekent dat meer reizigers gebruik gaan maken van het openbaar vervoer. De OV-sector, het kabinet en de decentrale overheden hebben daarom afspraken gemaakt over de…

  Volledige update lezen
 • NL 28/04/2020

  Reis alleen als het echt moet. Vanaf woensdag 29 april extra Intercity’s toegevoegd aan basisdienstregeling Vanaf woensdag 29 april wordt een aantal Intercity’s toegevoegd aan de huidige basisdienstregeling. Zo wordt het makkelijker om de anderhalve meter afstand te houden in…

  Volledige update lezen
Meer updates tonen

Reis rond in Netherlands via het openbaar vervoer!

ondreizen in Netherlands was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Netherlands.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Netherlands wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoelang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér