Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Pharmacie Fonzé in Fléron via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Pharmacie Fonzé (Fléron) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Pharmacie Fonzé komen

Hoe gaan naar Pharmacie Fonzé via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Pharmacie Fonzé via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Pharmacie Fonzé in Fléron te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Fléron vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Pharmacie Fonzé in Fléron.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Pharmacie Fonzé?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Pharmacie Fonzé: 10, 28, 33.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Pharmacie Fonzé?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Pharmacie Fonzé: VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Pharmacie Fonzé in Fléron

Vraag jij je af hoe je naar Pharmacie Fonzé geraakt in Fléron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Pharmacie Fonzé te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Pharmacie Fonzé te gaan.

Je kan naar Pharmacie Fonzé reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 10, 28, 33 Trein: VERVIERS-CENTRAAL - HERSTAL

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Pharmacie Fonzé eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Pharmacie Fonzé gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Fléron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Pharmacie Fonzé, Fléron
Makkelijker om bij Pharmacie Fonzé te komen met de app!