Hoe gaan naar Pijnenburgergrift in Soest via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Pijnenburgergrift?

De dichtstbijzijnde stations bij Pijnenburgergrift zijn:

  • Soest, Belvedereweg is 590 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.
  • Soest, Beckeringhstraat is 620 meters verwijderd, 9 minuten wandelen.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Pijnenburgergrift?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Pijnenburgergrift: SPRINTER.

Welke Buslijnen stoppen nabij Pijnenburgergrift?

Deze Buslijnen stoppen nabij Pijnenburgergrift: 573, 70.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Pijnenburgergrift in Soest

Vraag jij je af hoe je naar Pijnenburgergrift geraakt in Soest, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Pijnenburgergrift te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Pijnenburgergrift te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Pijnenburgergrift? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Soest, Belvedereweg; Soest, Beckeringhstraat.

Je kan naar Pijnenburgergrift reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: SPRINTER; Bus: 573, 70.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Pijnenburgergrift eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Pijnenburgergrift gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Soest, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Pijnenburgergrift, Soest
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Pijnenburgergrift te komen met de app!